Victoria beauty body

Ленти за депилација сензитив со алое вера за лице и бикини
Ленти за депилација сензитив со алое вера за нозе и тело
3 минутна крема за депилација сензитив со алое вера
Ленти за депилација со арганово лице и бикини
Ленти за депилација со арганово масло тело и нозе
Детокс ленти за депилација со активен јаглен тело и нозе
Детокс ленти за депилација со активен јаглен лице и бикини
Крема за раце и нокти со чисто арганово масло 100мл
Крема за раце со екстракт од полжав 100мл
Ракавици за нега на рацете со екстракт од полжав
Ексфолиантна маска за стапла со екстракт од полжав
Чорапи за нега на стапала со ектракт од полжав
Детокс лепенки за стапала 2 пара
Фамилјарна крема за тело и лице со екстракт од полжав 200мл
Лак за нокти со 8 ефекти