VICTORIA BEAUTY HAIR

nk-6
nk-7
nk-8
nk-9
nk-26
nk-10
nk-12
nk-17
nk-27
nk-23
nk-24
nk-25
nk-20
nk-21
nk-16
nk-22
nk-11
nk-13
nk-14
nk-15
nk-18
nk-19
Течни кристали со арган 30 мл
Течни кристали за коса со церамиди 30мл
Течни кристали за коса Professional 30мл
Течност за исправување со термозаштита 150 мл
Течност за фиксирање на кадрици 150 мл