VICTORIA BEAUTY GIFT SETS

gift-set-1
Арома спа терапи сет- Rose Fantasy

Содржи: млеко за тело 250 мл,гел за туширање 250 мл,луфа,корпа

Арома спа терапи сет -Golden Paradise

Содржи: млеко за тело 250 мл,гел за туширање 250 мл,луфа,корпа

Арома спа терапи сет- Purple Cashmire

Содржи: млеко за тело 250 мл,гел за туширање 250 мл,луфа,корпа

Арома спа терапи сет- Spicy Love

Содржи: млеко за тело 250 мл,гел за туширање 250 мл,луфа,корпа

Сет подарок од полжав линија