Standeli

К'на за коса-Кафеава
К'на за коса-Костен
К'на за коса-Бургунди
К'на за коса-Плава
К'на за коса-Махагони
К'на за коса-Руби црвена
К'на за коса-Црна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна
3Д трепки со 100% природно влакно од куна