Rich text editor

paleta COSMETICS

  Health/Beauty, Cosmetic & Personal Care

  Lazell
  Parfums

  Палета доо од Скопје, е фирма   која е основана во 1996 година. Нашата дејност е увоз и дистрибуција на козметикчки  производи од бугарски, српски и полски  производители.Ексклузивни претставници и дистрибутери сме на добропознаваните козметички брендови :

  Промоции

  handsanitizer
  image

  Нашето долгогодишно присуство на македонскиот пазар е знак за нашето искуство во работата од оваа област.

  Нашите производи можат да се најдат во голем број на парфимерии во Македонија, во ДМ дрогерии  , неколку аптеки и маркети 

  Проверете локации