Rich text editor

paleta COSMETICS

  Health/Beauty, Cosmetic & Personal Care

  Lazell
  Parfums

  Палета доо од Скопје, е фирма   која е основана во 1996 година. Нашата дејност е увоз и дистрибуција на козметикчки  производи од бугарски, српски и полски  производители.Ексклузивни претставници и дистрибутери сме на добропознаваните козметички брендови :

  Промоции

  Крема за лице со екстракт од полжав дневна 50мл
  Интензивен серум за лице против брчки со екстракт од полжав
  Интензивен ноќен крем за лице со екстракт од полжав 50мл
  Крема за раце со екстракт од полжав 100мл
  Активно Избелувачка крема за лице со екстракт од полжав 50мл
  image

  Нашето долгогодишно присуство на македонскиот пазар е знак за нашето искуство во работата од оваа област.

  Нашите производи можат да се најдат во голем број на парфимерии во Македонија, во ДМ дрогерии  , неколку аптеки и маркети 

  Проверете локации